Hei!

Kiitos Toivo Pudas upeista videoista! Kiitos tanssijat: Anja Friari,  Sari Vilmi, Hanni Tihinen, Vappu Pellinen, Tepa Baarman ja Elina Halttunen!

Soittolistassa ei jostain syystä näy lisätiedot. Mainittakoon, että olemme tanssineet videoissa Lohjalla(Kärkölän kylätalo), Helsingissä(Shakkiareena) ja Kauniaisissa(Kauniaisten kansalaisopisto Petra).

Ohessa on linkki soittolistaan, jossa on 5 opetus- ja tanssivideota. Ne ovat hyvin tarkasti kuvattu. Jos tuntuu siltä, että video latautuu hyvin hitaasti, voit vaihtaa toiston tarkkuuden pienemmäksi videon oikeassa alareunassa olevan ratasmaisen kuvan(asetukset) avulla. Klikkaa sitä ja vaihda asetuksen laatu: 360 tai 480 numerot kuvaavat vähemmän tarkkaa videota. Jos klikkaat siis niistä toista, video on hiukan epätarkempi, mutta latautuu nopeammin.

Videoista 4 on mm. senioreille sopivia rivitansseja, viimeinen on hiukan haastavampi. Toivottavasti niistä on iloa, ja voit kokeilla tanssia mukana!Nämä ovat esimakua puolen vuoden aikana kuvatuista tulevien nettisivujen videosisällöstä.  Kommentteja voi antaa joko SENIO -rivitanssin fb-sivulle tai minulle sähköpostiin: vinberg@aurinkorytmi.com.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email